دیدار با بابا چلاسی، شاعر فارسی‌گوی پاکستانی

دیدار با بابا چلاسی، شاعر فارسی‌گوی پاکستانی

رئیس خانه فرهنگ ایران در راولپندی با شیخ غلام نصیر معروف به باباچلاسی، شاعر معاصر فارسی ‌گوی پاکستان دیدارکرد.

به گزارش آنلاین جو به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، مهدی طاهری این دیدار را فرصتی برای تبادل اندیشه‌ها و تجربه‌های ادبی بابا چلاسی دانست و گفت: بابا چلاسی شاعری الهامی است و ویژگی خاص شعرهای او استفاده از زبان محاوره‌ای و بیان احساسات واقعی است.

رئیس خانه فرهنگ ایران در راولپندی ضمن اشاره به استعداد بی‌ نظیر باباچلاسی از سرایش اشعار فاخر او به زبان فارسی قدردانی کرد.

او سپس گفت: جامعه ادبی ایران با اشعار باباچلاسی آشنایی زیادی ندارند و خانه فرهنگ در صدد است چهره‌های برجسته شعر فارسی بعد از اقبال را به مخاطبان و شعر دوستان ایرانی بشناساند.

باباچلاسی نیز در این دیدار از الهاماتش در سرودن شعر و چگونگی خلق آثارش در زبان فارسی گفت و علاقه خود به ایران و مردم ایران را ابراز کرد.

شیخ غلام نصیرمعروف به بابا چلاسی، شاعر معاصر فارسی و یکی از چهره‌های برجسته شعر و ادبیات پاکستان است که در سال ۱۹۳۸میلادی به دنیا آمد. او از سن چهارده سالگی به سرودن شعر به زبان فارسی روی آورد. نکته جالب این است که او هرگز به ‌طور رسمی زبان فارسی را نیاموخته است. بابا چلاسی به پنج زبان فارسی، اردو، عربی، شنا (زبان محلی) و پشتو شعر سروده است.
کلیات فارسی چلاسی شامل هفت کتاب منظوم و هر یک دارای ویژگی‌های خاص خود است. متاع مومن، فیوضات ربانیه، معدن التوحید، گنجینه معرفت، تحایف قدسیه، ینابع الحکمه، اسرار محبت و مجالس چلاسی از دیگر آثار این شاعر پاکستانی به زبان فارسی است.

پایان خبر آنلاین جو

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دیدار با بابا چلاسی، شاعر فارسی‌گوی پاکستانی" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دیدار با بابا چلاسی، شاعر فارسی‌گوی پاکستانی"، کلیک کنید.